Kjærestebesøk. Så alene igjen = trøstespising!

Reklame | Dette innlegget inneholder også skryt av mine sponsorer 🙂

Siden man lever et liv alene her ute i havgapet var det ekstra godt med etterlengtet (men altfor kort!) besøk fra lørdag til mandag, da kjæresten min Hanne fant ut at det trengtes for oss begge. Det er enormt godt å vite at hun støtter meg igjennom denne opplevelsen, og jeg kunne ikke tatt avgjørelsen om å bo og oppholde meg på det lille Skjervøyskjæret i 365 dager uten hennes støtte. En minnerik helg for oss ble det også, i den 10 kvadratmeter svære hytta!

Å oppleve solnedganger som dette hjelper også på kjærligheten. Selv om jeg må se de aller fleste av dem helt alene, mens kjæresten lever hverdagslivet i Oslo.

Da Hanne kom på lørdag samkjørte vi dette med matlevering levert av Bjørn Egil fra Rema 1000 og Susanne fra Explore 70, som er to av mine viktige støttespillere for å kunne gjennomføre de totalt 365 dagene på Skjervøyskjæret. Det er alltid et trivelig gjensyn, og dette var nok nest-siste levering før nyttår. Til siste levering er jeg lovet både juleribbe og pinnekjøtt, så jeg kjenner at jeg gleder meg til en annerledes julefeiring.

Det har fosset inn spørsmål på Facebook-siden (har du husket å like den?) både i kommentarfelt og i innboksen. Jeg prøver å svare på mye, men det er ikke alt man rekker over. Nett-tilkoblingen har heller ikke vært optimal de siste dagene, men dere skal vite at det motiverer meg ekstra med denne interessen. Og jeg leser alt dere skriver med glede! En av tingene folk har lurt på er om det er stusslig å lage mat kun til seg selv her ute. Svaret på det er faktisk nei, ettersom jeg alltid har syntes det er stas å lage mat. Så den delen går så langt helt utmerket.

Jeg skal innrømme at jeg ble litt utladet da Hanne var dratt, og jeg og hunden min Jesper var alene igjen. Dette bildet av min trofaste følgesvenn igjennom 15 år illustrerer litt hvordan jeg følte meg den dagen.

Når man er litt nedenfor er det vel greit å trøstespise? Det ble i alle fall en løsning jeg ikke var i noen som helst tvil om å gå for! Og både det å lage og spise god mat er det jo en grad av selvterapi i vil jeg påstå.

En del av poenget med dette prosjektet er jo å kunne kose seg i eget selskap. Og selv om jeg kjente på savn og ensomhet denne mandagskvelden, så klarte jeg også å kose meg. Det er lov å skjemme seg selv litt bort, og spesielt når man faktisk kjenner at det er akkurat det man trenger.

Har dere kommentarer og spørsmål så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet under, eller på Facebook-siden. Lik gjerne også sistnevne for å holde dere oppdatert både på blogginnlegg og bildeposter som kun legges ut på Facebook.

6 kommentarer
  1. Hei…syns litt synd på deg når du ble alene igjen,men du har jo dø firbente…men flott at kjæresten din kom på besøk. Jeg har jo sett det skjæret du bor på fra alle kanter,men aldri vært på land der. Men jeg har sett når bølgene bryter over der …huff at du våger…du må være en hardhaus💪 Artig å følge deg og ønsker deg fine opplevelser🌺

  2. Så spennende! Jeg håper du legger ut masse, masse, masse blogginnlegg, for jeg vil gjerne lese om denne rare tilværelsen på et skjær. 👍

  3. Hei! Blir spennende å følge bloggen din dette året – du kunne vel neppe funnet en plass som e mer “furet, værbitt” enn skjæret du har valgt å slå deg ned på! ☺ Vilt og vakkert utpå der, og så tett på naturen, langt fra byens støy og kav, vil du nok få oppleve mange spesielle øyeblikk, av den typen som folk flest bare kan drømme om. Vi e mange som gleder oss til å få høre mer om eventyret du har begitt dæ ut på! 😊
   Du e jaggu tøff! 👍😉
   Ønsker dæ og Jesper en trivelig dag! 🍀😀🐾

  4. Min sympati går til Jesper ser ut som han ikke har hatt kjærestebesøk og ikke er veldig fornøyd med å være på skjær.
   Mens du har hatt både kjærestebesøk og får det som ser ut som veldig god trøstemat, skulle gjerne hatt oppskrift.
   Hils Jesper 🙂

  5. Spennende å følge mannen på Skjæret. Du må vel ha gode muligheter til å få fersk fisk i disse tider med mye sild og aktivitet rett utafør hytta. Tenk fersk seimølja, det er jo konge mat.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg