Tiden leger alle sår

Etter noen dager med hvile i hovedstaden begynner ting overraskende fort å gå mot normalen.

Nå blir det full fokus mot å finne seg en jobb siden oppholdet ble 10 måneder kortere en forventet. Om det er noen som vil ha Mannen på Skjæret på ansattlisten sin i Oslo, så er det bare å ta kontakt med meg på Facebook.

Etterhvert vil det også komme et blogginnlegg der jeg i detalj forteller om hva som skjedde helgen da jeg til slutt måtte evakueres fra Skjervøyskjæret. Samt mine refleksjoner om dette i ettertid. Jeg vil da også fortelle enda mer om hvorfor jeg startet prosjektet, og litt om selve prosessen med bygging, logistikk, sponsorer osv. Jeg har jo enda noen bilder som ikke er lagt ut tidligere som jeg har lyst til å vise dere.

Jeg har også fått en trivelig forespørsel fra Hanne som drifter cafeen “På Hjørnet” på Skjervøy vedrørende om jeg kunne tenke meg å komme dit en kveld  å fortelle litt om prosjektet og hva som skjedde. Det har jeg takket ja til, og regner med at dette blir like over nyttår (i januar en gang). Hanne vil annonsere lokalt med eksakt tidspunkt straks dette er klart.

Her ser dere forresten noen bilder fra før, halvveis, og etter at skjegget ble tatt da jeg kom meg i land. Litt artig må man jo ha det i disse juletider. Straks jeg hadde tatt skjegget angret jeg… da jeg plutselig kom på at jeg er arbeidsledig, og lett kunne fått meg jobb som Julenisse!

Skjegget på Skjæret.
Samme kveld som jeg kom i land.
Akkurat nå!

Håper alle har en fin førjulstid og at alle gleder seg til JUL, for det gjør virkelig jeg. Selv om jeg var 100% innstilt på en annerledes alene-jul i år, men sånn ble det altså ikke.

 

3 kommentarer
  1. Hahaha…ja du kunne lett fådd jobb som julenisse🎅😁. Men no ser du no ut som deg sjøl igjen👍. Vært artig å følle deg, håoe du lykkes i å få ny jobb😉

  2. Det var koselig og spennende å følge deg på skjæret, og jeg er spent på ditt neste prosjekt. For det lille jeg rakk å bli kjent med deg så går jeg ut fra at dette er ikke det eneste stuntet du kommer til å vise oss. Vi var nok mange som tenkte på deg da det begynte å bli vanskeligheter der ute med været. Nå håper jeg for deg og din kjæres del at du får en fin jobb. Du var nok litt rask med å ta skjegget, for faktisk kledde du den også 😀 Men la oss for all del høre mer fra deg.

  3. Hjelpe meg for en helg du fikk avslutte med på Skjæret 😱 Godt at du ble hentet bort derfra og at det gikk bra med deg og hunden 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg