Storm på vei mot Skjervøyskjæret!

Lørdag er det bare å holde seg inne og i beredskap. Da meldes den hittil sterkeste stormen siden jeg flyttet ut til Skjæret.

Lavtrykkssenteret som ligger rett nord/nord-øst skaper uro og høye bølger. Men dog er dette som forventet. Greit å få testet slike værforhold ut, så man vet hvordan det er når det står på som verst! Jeg må nok regne med overskylling, så da får man også testet hvordan taket takler dette. Taket skal fungere som en bølgebryter/demper.

Overskylling betyr forresten at bølgene kommer over skjæret og treffer hytta. Men forhåpentligvis ikke som en surferbølge.. Ikke så langt i alle fall. Sist smalt det imidlertid rimelig bra i veggen.

Bildet er fra appen Windy, som jeg bruker for å være forberedt på værforholdene.

 

 

PS! Lik gjerne Facebook-siden min for å holde dere oppdatert på fremtidige innlegg. 

4 kommentarer
  1. Oioi, hold deg godt fast! Håper taket holder og at det går greit. Skal i alle fall krysse fingrene og ha det i tankene i dag om at alt går fint 🙂

  2. Da kommer den første skikkelige prøven på om hytta e bygd solid nok. Med storm fra nordvest så e du vel skjermet fra de verste bølgene. Æ regne med at hytta e bygget for skikkelig uvær og opplevelsen med skikkelig uvær blir fin.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg