Overhengende FARE for min trofaste følgesvenn!

Ser du hvem den røde pilen peker på?

Hvis du ikke så det umiddelbart, så kanskje de neste bildene viser det klarere..

Korrekt. Det er selveste Ørnulf selv!

Denne ørnen viste sitt glade åsyn allerede i løpet av de første dagene etter ankomsten til Skjervøyskjæret 3. oktober 2019. For nye lesere får jeg vel kjapt nevne at prosjektet mitt er å bo og oppholde meg på det lille Skjervøyskjæret i 365 dager,  uten å forlate dette lille paradiset ute i havgapet øverst i nord i perioden. Her bor jeg med min 15 år gamle dachshund Jesper i en 10 kvadratmeter svær hytte som jeg har bygget selv (se bilder i første blogginnlegg).

Men tilbake til det dagens oppdatering handler om, nemlig han som kunne vært min nye venn og en slags inspirasjonskilde her på skjæret. Selveste Ørnulf Ørnulfsen. Han er praktfull, og han er fengslende å se på der han svever over skjæret daglig. Problemet er at han umiddelbart fikk meg at det er en liten kar på fire ben her på skjæret, som han er overhengende interessert i. Og akkurat dette bekymrer meg stort, men heldigvis skjønte jeg tegningen rimelig kjapt da jeg observerte at den kraftfulle fuglen nærme seg på himmelen.

Fasiten er at jeg følger Jesper hvert sekund med argusøyne når vi er utendørs. For å miste han til en sulten ørn ville vært et tragisk utfall av dette prosjektet jeg absolutt ikke var klar over før vi dro hit ut!

Som vanlig avslutter jeg innlegget med å minne om å følge/like Facebook-siden for å holde dere oppdatert på fremtidige innlegg. Det motiverer meg ubeskrivelig mye å se hvor mange det er som synes dette er interessant å følge med på.

2 kommentarer
  1. Hei, æ har så sans for d du gjør, og håpe du hold ut! Maler og tegner du? Uansett er det flott at du skriver og deler!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg