Man vet man har passert 50 når..

Panneluggen vokser ut av nesen!

Når man i tillegg ikke skal klippe eller barbere seg i løpet av de totalt 365 dagene på Skjervøyskjæret, så kan det kanskje også begynne å spøke for oksygentilførselen igjennom nesen etter hvert? Jeg får da inderlig håpe at det ikke er DET som tar knekken på meg her ute i havgapet. Bildet over er tatt i skrivende stund (14. november 2019), etter å ha tilbrakt nesten 1 og 1/2 måned her ute.

Hvorfor jeg ikke skal klippe eller barbere meg spør du? Det er jo interessant å se hvor langt skjegget blir og hvor kort luggen blir (hvis teorien min stemmer). Det får være en del av opplevelsen i alle fall.

Slik så jeg forresten ut kort tid før avreise:

Ellers får jeg vel runde av dagens innlegg med litt kveldskos. Som sagt i innlegget om kjærestebesøk og trøstespising så er jeg den typen person som faktisk liker å lage mat kun til meg selv også. Så dette bidrar nok litt til at tilværelsen her på skjæret blir litt mer overkommelig.

PS! Husk å følge/like Facebook-siden for å holde dere oppdatert på fremtidige innlegg. Det er jeg svært takknemlig for, og jeg både takker og bukker for dere som gjør nettopp dette.

4 kommentarer
  1. Hahahaha herlig! Masse lykke til. Tror nok du inspirerer en hel haug med mennesker om å følge drømmen sin og gjøre noe de har tenkt på lenge, kanskje ikke så dramatisk som å flytte til et lite skjær helt alene (nesten, for du har jo hunden din) men drømmer kan være store og små 🙂 Ha ei riktig så god natt 🙂

  2. Takk for at du tok dette spranget, et sprang ut i det ukjente, der du ikke lenger skulle ha full kontroll. Du slipper taket, du har altså ikke full kontroll lenger, og din angst slipper taket. Dette er jo et sant eventyr og et tilbud om å få bli satt fri. Jeg kommer til å følge deg. Du er lagt inn på NAMDALSTARTSIDEN.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg