I dag tidlig skvatt jeg opp da det banket på døren min!

Når det banker på døren på morgenkvisten her på skjæret, så begynner man jo å lure litt. Det er jo ikke slik at jeg har noen naboer her ute.

Utenfor stod det tre nye kjenninger som var på padletur for å se på hvalene i området. Dette var tredje år på rad de er på tur her oppe sammen, og hytten min var dermed et nytt skue i forhold til tidligere. De hadde imidlertid hørt om Mannen på Skjæret, så dermed fikk padleturen deres en ekstra kuriositet.

Bjørn Tore Sørensen, Kristin Bjørkedal, og Lene Gjelsvik var det som kom på overraskelsesbesøk.

 

Jeg skjønte først ingenting da de stod utenfor døren min, men måtte jo invitere dem inn. De hadde med seg både kaffe og sjokolade. Det var utrolig trivelig, og det virket som de lot seg imponere over både hytten og prosjektet mitt. Samt at det var artig å høre om deres eventyr med å padle med hvalene.

 

 

Da jeg ble såpass overrasket og samtidig koset meg så mye med å få besøk, så glemte jeg i farten å ta bilder selv. Dermed er det bare å si tusen takk til Bjørn Tore, Kristin, og Lene som sendte meg alle bildene dere ser i innlegget her senere på dagen.

PS! Lik gjerne Facebook-siden min for å holde dere oppdatert på fremtidige innlegg. 

1 kommentar
  1. Så flott at du fikk uventet, kjærkomment besøk👍Kansje du trodde det var nisse-far som kom tidligere🎅🎅😌🤶Ønsker deg alt godt der ute, Odd-Karl🙋‍♀️🙋‍♀️Av og til får jeg også lyst å «stikke av, fra uro, bråk og avindsjuka som lever i beste velgående😍😍Søke fred og ro!!! . Blir spen👍👍Duer modig og tøff , det skal du ha, virkelig😇🦋Skal bli spennende å følge deg i tiden som kommer😃😃God klem fra meg🙋‍♀️Hvis du ikke vet hvem jeg er, så er jeg kona til Tor Erik Carlsen. 😇Så nå vet du det👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg